به گزارش «سراج24»، میثم ایرانمش از مجموعه پخش کتاب آقا روح الله چند سالی است که در عرصه فرهنگی و پخش و توزیع کتاب کار می کند. مجموعه ای که کارهای فرهنگی، پژوهشی و بیداری اسلامی و سبک زندگی فعالیت می کند. این مجموعه تقریبا سه چهار سالی هست که با رویکرد توزیع کتب جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کار خودش را آغاز کرده و تاکنون در حدود دویست نمایشگاه کتاب در حوزه فرهنگی انقلاب اسلامی در دانشگاه ها و مساجد سطح شهر تهران حضور داشته این مجموعه در طول این مدت نیم نگاهی هم به لوازم التحریر و توزیع آنها با طرح های اسلامی ایران داشته و از امسال کار تولید محصول در این فضا را هم آغاز نمود. ادامه آشنایی با این مجموعه را از قول میثم ایرانمنش بخوانید.
محصولات شما را مخاطبان از کجا می توانند تهیه کنند؟
ما الان در سطح شهر تهران چهار فروشگاه سبک زندگی طیبه داریم. در شهر دزفول هم یک فروشگاه دیگر راه اندازی کردیم. بنای ما این است که کالاهای این فروشگاه ها همگی ایرانی باشند. در این فروشگاه ها فروش لوازم التحریر را هم داریم. دغدغه ما از قبل بر این بود که یک مقدار بحث توزیع و تولید این محصولات فرهنگی گسترش پیدا کند سعی کردیم در تولید طرح های دفاتر از موضوعاتی مثل افزایش جمعیت تک فرزندی و چیزهای دیگری که نیاز بیشتری نسبت به آنها احساس می شود استفاده کنیم یا در بحث اسطوره سازی شخصیت ها و الگوسازی آنها.
در فروشگاه های شما آیا صرفا نوشت افزار تولیدی خودتان به فروش می رسد یا اینکه از محصولات دیگر اعضای این جبهه هم برای فروش استفاده می کنید؟
ما فرقی بین کار خودمان و کار دوستان دیگر نداشتیم و الان با دوستان دیگری هم در بحث توزیع محصولات همکاری داریم. مثل شرکت آزاده یا روشنا، قاصدک و یا بچه های ایام. ما آمدیم محصولات این شرکت ها را ازشان خریداری کردیم و خودمان فروش و توزیع محصولات آنها را هم متقبل شدیم.
آیا برای مهر ماه برنامه ویژه ای در خصوص فروش و توزیع این محصولات دارید؟
ما الان با یکسری دانشگاه ها هماهنگ شدیم و قرار است که برای اول مهر نمایشگاه های ما در مکان آنها برگزار شود. با یکسری مساجد محل و بچه های بسیج و مناطق مختلف شهرداری هم صحبت کردیم تا آنجا هم نمایشگاه فروش و توزیع نوشت افزار ایرانی اسلامی برپا کنیم. مثلا پارسال در میادین پرترددی مثل میدان امام حسین(ع) غرفه فروش داشتیم و در بحث توزیع آنجا کار می کردیم. امسال هم بنا داریم همچین کاری کنیم علاوه بر اینها به صورت پخش محصولات فرهنگی با فروشگاه های سطح شهر در ارتباط هستیم و با آنها همکاری می کنیم.
شما در طراحی کاراکترهایتان چه کار ویژه ای انجام می دهید؟
طرح ها ما یک مقدار با طرح های دوستان دیگر متفاوت است. مثلا شخصیتی مثل میرزا کوچک خان جنگلی را دوستان دیگر هم مثل ما به یک نحو متفاوت به این شخصیت و دیگر شخصیت ها از لحاظ گرافیکی پرداختیم. ولی یکسری کار دیگر هم مثل کارهای مرتبط با جمعیت داریم که من مثل این کارها را جای دیگر ندیدیم.
آیا مجموعه آقا روح الله عضو مجمع ملی نوشت افزار ایرانی اسلامی است؟
خیر، دلیل خاصی هم برای این عضو نبردن وجود ندارد. چون ما با این مجمع بیگانه نیستیم و با آقای حسینی دبیر مجمع هم تعاملات خوبی داریم ولی خب هنوز رسما وارد این مجمع نشدیم.
مجموعه شما الان چند طرح دارد و در چه تیراژی تولید می شود؟
ما الان 28 طرح داریم که از لحاظ تیراژی هم خیلی بالا نرفتیم چون تجربه اول تولیدمان است ولی فکر ی کنم از لحاظ تیراژی چیزی در حدود چهار تا پنج هزار جلد تولید کردیم.
اگر کسی بخواهد با مجموعه شما مرتبط شود چگونه می تواند؟
در سایت ایران نوشت آدرس فروشگاه هایمان به نام سبک زندگی طیبه قرار داده شده است. تلفن دفترمان هم 66410671 است. ایمیل ما هم agharohollah@gmail.com است.
منبع:حلقه وصل



